|
Rødvin » Australien/New Zealand
|
Navn
|
Beskrivelse
|
Pris
|
|
|
Kilikanoon Attunga 1865 Shiraz 2006
|
Vanvittig vin. Tyk, fyldig, klæber sig til glasset, enorme mængder af mørke bær, lakrids, blåbær, egetræ, vanille... Hvis du engang vil opleve Shiraz fra 140 år gamle vinstokke! Meget begrænset produktion. 98 Parker-point.
|
1.500kr
|
|
|
Kilikanoon "M" Reserve Shiraz 2006
|
Denne ekstrem voldsomme Shiraz er lagret på 100% ny fransk eg. Kilikanoon er Shiraz-specialister og formår at lave voldsomme, bastante vine, der dog ikke blive uelegante af den grund. 95 Parker-point. Til dem der ikke kan få saft og kraft nok... Gem evt. og nyd den en dag i løbet af de næste 15 år...
|
430kr
|
|
|
Wild Duck Creek, Spring Flat Shiraz 2006
|
Utrolig Shiraz. Men den kræver sin mand... 16,5% alkohol og powerful hele vejen igennem. Vil smage fantastisk over de næste 25 år...
|
400kr
|
|
|
Kilikanoon Medley Proprietary GSM 2006
|
GSM er i denne vin en forkortelse af Grenache (50%), Shiraz (40%), Mourvedre (10%) - en verdenskendt trio fra Chateauneuf du Pape. Masser af frugt, mørke kirsebær og dejlig blød stil. De bløde tanniner gør den til perfekt ledsager til et godt stykke oksekød med ikke for kraftig sauce.
|
170kr
|
|
|
B3 Shiraz
|
B3 Barossa Shiraz er lagret 16 måneder på amerikanske ’hogsheads’ på ca. 240 liter, som runder tanninerne af og bereder den til et langt liv på flaske.
Duft og smag er en eksplosion af mørk, jammy frugt og julekrydderi, der får modspil af modne tanniner og en overraskende frisk syre, der - modsat bedrøveligt mange andre australske vine – ikke virker kunstig. Eftersmagen er kilometerlang med god harmoni. Virkelig lækker, mørk saftig vin med 15% alkohol.
|
135kr
|
|
|
Last Stand Shiraz 2007
|
Denne vin er produceret af Shiraz-druer, hovedageligt fra Central Victoria, og med det mål for øje at proppe mest mulig kvalitet i flasken til den bedst mulige pris. Ikke alene er det lykkedes at få lavet en god, saftig vin, men der er også en friskhed i vinen, som er lidt ukarakteristisk for kontinentets vine, hvor laveste fællesnævner synes at være mest mulig frugt på bekostning af alle vinens øvrige komponenter!
|
70kr
|
|
|