Esbjerg Vinhandel

Om Esbjerg Vinhandel

Esbjerg Vinhandel er en vinhandel som ønsker at kunden får en god service og hvor vinen er i højsæde. Jeg sælger både til virksomheder og private. Konceptet er at finde de bedste vine ved forskellige dygtige vinimportører og producenter. Der findes vel desværre ikke en vare der er omgæret med så mange myter og misforståelser og med så mange tvivlsomme oplevelser som vin. Det er målsætningen at gøre op med dette!
Esbjerg Vinhandel har ikke udgifter til lønninger og lokaler og kan derfor levere bedre vin til prisen. Vinene skal naturligvis falde i vores egen smag, men testes også til smagninger samt af professionelle vinsmagere.
Esbjerg Vinhandel håber at kunne bidrage med store vinoplevelser i det vestjyske. Om det så er hverdagsvinen til 50,- eller kultvinen til 2.000,- må vi lade være op til den enkelte at afgøre.
Alle mennesker kan lide vin. Det er vores påstand. Men om det er en tør, elegant Chianti, sød Sherry på druen Pedro Ximenez, Champagne eller Trockenbeerenauslese - det skal vi ikke afgøre. Men vi vil gerne bevise vores påstand!

Venlig hilsen Esbjerg Vinhandel